Bir tabloda gösterilen Azure AD nesnelerini sildiniz. Belirli bir tarihte, Azure Active Directory yönetim merkezini kullanarak bunları geri yüklemeye çalışıyorsunuz. Hangi iki nesne geri yüklenebilir?
Bir cevap seçin
Cevabınızı kontrol etmek için bir seçeneğe dokunun.
Doğru cevap: Group2, User2.
Neden bu cevap
Azure AD'de silinen nesneler, silindikten sonra belirli bir süre (varsayılan olarak 30 gün) boyunca geri yüklenebilir. Bu süre içinde, silinen kullanıcılar ve Microsoft 365 grupları (birleşik gruplar) geri yüklenebilir. Group2, bir Microsoft 365 grubudur ve bu nedenle silindikten sonra geri yüklenebilir. User2, bir kullanıcı nesnesidir ve silindikten sonra geri yüklenebilir. Group1, bir güvenlik grubudur. Güvenlik grupları ve dağıtım grupları silindikten sonra geri yüklenemez. User1, silindikten sonra geri yüklenemez çünkü bir kullanıcı nesnesi değildir veya geri yüklenebilirlik süresi dolmuş olabilir.
Sonsuz cevap arayışı olmadan sınavınızı geçin
Bu sınav için her doğrulanmış soruyu ve açıklamayı tek bir yerde edinin ve saatlerce süren hazırlıktan tasarruf edin. 1.000'den fazla sertifika · 20'den fazla dil · ücretsiz başlayın.
Sınavınızı daha hızlı geçin → Kart gerekmez